Lilje i Floral Punch Craft


Brug stansejernet "Lilium Feathers" i str. XL

Farvelæg evt. de udstansede figurer  -  se eksemplerne herunder på en tigerlilje / stargazer, hvor der først er malet på kronbladene med vandfarve i to forskellige nuancer og dernæst lavet prikker med en tus.Dernæst skal figuren foldes som et "kræmmerhus" og limes sammen vha. limflapperne i siden.Hvis ikke der er et lille hul i spidsen af kræmmerhuset, så klip et  -  1½-2 mm bredt.
Lav en stilk i karton - ca. 1½ mm bred og stik den gennem hullet.
Kom en lille klat lim på og lim den fast på indersiden af kræmmerhuset, ca. 1 cm oppe.

Buk kronbladene udefter  -  brug gerne en pincet eller evt. en saks, men pas på at de ikke bliver revet over.Til støvdragerne klippes et lille stykke papir  -  ca. 2 x 3 cm og lav et indhak som vist på billedet.
Mal evt. spidserne med tus inden du klipper ned og laver de 1 mm brede stilke.Herefter rulles de sammen fra enden med stilkene, sådan at den smalle ende bliver brugt limflap.
Alternativt kan man lade være med at male på støvdragerne, men i stedet dyppe hver enkelt spids i en lille klat lim og derefter i flock (velourpulver) for at få et mere pollen-agtigt udseende.Man kan også lade den ene stilk være længere end de andre, for at opnå en helt anden type støvdrager...Støvdragerne limes indeni liljerne med en klat lim, og så er blomsten færdig.Her er et par andre typer liljer lavet med samme punch  -  men hvor der er sat to kræmmerhuse indeni hinanden: